Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OTVOREN PRVI INTERNET PARK U NOVOM PAZARU
NAZAD
 

Otvoren prvi Internet park u Novom Pazaru

Građani Novog Pazara od sada će moći da koriste besplatan Internet u Gradskom parku

 
2. jun 2010. – Park na Gradskom trgu u Novom Pazaru dobio je danas besplatan Internet, zahvaljujući kompaniji Telenor. Stanovnici Novog Pazara moći će da ga koriste do kraja leta. Posetioci Internet parka će vrlo lako moći da se povežu na Telenor Internet uz pomoć svojih mobilnih telefona ili laptop računara.
 
 
Ana Vukotić, regionalni menadžer prodaje u Telenoru i Meho Mahmutović, gradonačelnik Novog Pazara
Već treću godinu zaredom, Telenor uvodi besplatan Internet u parkove u gradovima širom Srbije. Prošle godine Telenor Internet parkove su dobili Beograd, Kragujevac, Niš, Novi Sad, Subotica, Valjevo i Kraljevo, a Novi Pazar je prvi grad koji je ove godine dobio svoj Internet park.

Prvi Internet park u Novom Pazaru otvorili su Meho Mahmutović, gradonačelnik Novog Pazara i Ana Vukotić, regionalni menadžer prodaje u Telenoru.

„Uvođenje Interneta u naš gradski park ponudilo je nove sadržaje našim sugrađanima i oplemenilo ovu sredinu. Od sada, njima je dostupno besplatno korišćenje Interneta u prirodi. Zahvalni smo kompaniji Telenor, koja je prepoznala naš grad kao sredinu zainteresovanu za tehnološki i ekonomski napredak“, rekao je Mahmutović.

„Drago nam je što i Novi Pazar dobija svoj prvi Internet park. Internet kao osnov informatičke pismenosti Telenor želi da učini dostupnim što većem broju građana Srbije i tako podrži pokretanje važnih pitanja napretka manjih sredina“, rekla je Ana Vukotić.

Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.