Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OTVARANJE NOVE REDIZAJNIRANE PRODAVNICE NA BULEVARU
NAZAD
 

Otvaranje nove redizajnirane prodavnice na Bulevaru

Prvih 100 kupaca Telenor nagrađuje poklonima

29. novembar 2011 – Nova redizajnirana Telenor prodavnica, koja korisnicima pruža mogućnost da na licu mesta isprobaju sve grupe uređaje iz Telenorove velike ponude, biće otvorena 1. decembra u 9 časova u Bulevaru kralja Aleksandra broj 174. Prvih 100 kupaca dobiće poklone, a svi posetioci će tog dana moći da se zagreju uz kafu i čaj.

Prostor je jasno segmentiran i obeležen uz novi i osvežen izgled i autentični dizajn. Telenorova nova prodavnica je redizajnirana u skladu sa novim idejnim i prostornim rešenjima, primenjenim u svim novim Telenorovim prodavnicama širom Srbije.

Uz otvaranje novih prodajnih mesta i redizajniranje postojećih, Telenor je započeo i koncept partnerskih prodavnica, koje pružaju mogućnost svim zainteresovanim budućim preduzetnicima da budu partneri internacionalne kompanije. Prilikom otvaranja partnerskih prodavnica Telenor pruža svu neophodnu podršku i prenosi stečeno znanje kako bi se povećao broj malih i srednjih preduzeća i na taj način pospešilo samostalno preduzetništvo u Srbiji i obezbedila nova radna mesta.