Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOROV OLIMPIJSKI KAFIĆ NA ADI CIGANLIJI U BEOGRADU
NAZAD
 

Telenorov Olimpijski kafić na Adi Ciganliji u Beogradu

Beograd, 8. avgust 2008 – Beograđani od danas mogu da prate sve prenose takmičenja sa Olimpijskih igara u Pekingu i učestvuju u raznovrsnim zabavnim sadržajima narednih 17 dana u Telenorovom olimpijskom kafiću na Adi Ciganliji.

U Telenorovom kafiću, koji se nalazi u u okviru poznatog gradskog mesta za izlaske „Seks i grad“, pored dva ekrana od 15 m2 i 320 mesta za sedenje, sve vreme Igara, počevši od današnjeg otvaranja u 14h, na raspolaganju posetiocima Ade biće tereni za odbojku, rvanje na pesku i basket. Građani će moći i da se fotografišu u telima poznatih olimpijaca, besplatno koriste Telenorov brzi Internet i, u slučaju potrebe, dopune bateriju mobilnog telefona. Takođe, neke od prenosa uživo će komentarisati specijalni gosti Telenora.

Najvatreniji navijači mogu da snime navijačku fotografiju ili video materijal dok bodre takmičare i da konkurišu za najbolji navijački sadržaj na sajtu „Srbija navija“ www.srbijanavija.com. Pobednički snimak biće nagrađen vrednim poklonima.

Na sportskim terenima u okviru Kafića vikendima će se održavati takmičenja u nekoliko sportova, otvorena za sve zainteresovane.

Kratkim prilozima iz Telenorovog kafića, koji će biti zabavnog karaktera i svakodenvno će se emitovati u okviru redovne emisije o Igrama, Telenor i Radio televizija Srbije nastojaće da kulturu Kine, zemlje domaćina Igara, približe gledaocima u Srbiji.

„Osim što se nadamo da će Telenorov kafić mnogima pomoći da razreše dilemu da li da idu na plažu ili da kod kuće gledaju Igre, želimo i da omogućimo što većem broju ljubitelja olimpijskih igara da gledaju prenose nadmetanja najboljih sportista, da se zabavljaju i zajedno navijaju. Na Olimpijskim igrama takmiče se sportisti koji su zahvaljujuci talentu ali i velikom radu postigli uspeh, a to su vrednosti koje Telenor, kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, spremno podržava“, kaže Ana Davičo, predstavnica za medije Telenora.

Kafić je otvoren svakog dana od 10h do 17h, do 24. avgusta.