Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OBRENOVAC DOBIO SVOJ PRVI INTERNET PARK
NAZAD
 

Obrenovac dobio svoj prvi Internet park

Besplatan Telenor Internet u 2010, dostupan u sedam gradova u Srbiji

1. jul 2010. – Građani Obrenovca danas su dobili prvi Internet park na gradskom trgu, u kome će, zahvaljujući saradnji grada Beograda i kompanije Telenor, moći besplatno da koriste Telenor Internet u naredne dve godine.
 
 
Parku Obrenovcu otvorili su Miroslav Čučković, član gradskog veća i Ana Krstić, menadžerka Telenor fondacije.
 
„Danas smo otvorili prvi park van gradskog jezgra, kojim smo obogatili zabavni sadržaj i zahvaljujući dobroj saradnji sa kompanijom Telenor omogućili građanima da u što većem broju koriste besplatan Internet.Posetioci Obrenovca moći će u naredne dve godine da proveravaju poštu i surfuju Internetom besplatno u ambijentu svog gradskog parka“, kaže Miroslav Čučković.

 „Želimo da kao lider u oblasti telekomunikacija i brodbend Interneta u Srbiji obezbedimo kvalitetnu i brzu Internet vezu što većem broju građana jer informatička pismenost u modernom društvu odražava i stepen njenog razvoja. Nastavićemo uspešnu saradnju sa gradom, u cilju obezbeđivanja besplatnog Interneta što većem broju građana“, rekla je Ana Krstić.

Srbija je u junu 2008. dobila prvi Internet park u istoriji, u Studentskom parku u Beogradu. Pored Obrenovca, u 2010. godini besplatan Telenor Internet omogućen je u šest gradova u Srbiji – u Novom Pazaru, Beogradu, Nišu, Boru, Kragujevcu i Smederevu.