Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVOGODIŠNJA PONUDA TELENORA
NAZAD
 

Novogodišnja ponuda Telenora

Bonus dinari i kredit za postpaid i prepaid korisnike

30. novembar 2010 – HTC Desire HD, Sony Ericsson X10 mini i Nokia C7 samo su neki od novih modela telefona dostupni svima uz Prenesi i Prenesi plus pakete po povoljnim cenama. Uz telefone u okviru Telenorove novogodišnje ponude u decembru, januaru i februaru korisnike očekuju i Telenor bonus dinari.

Novogodišnja ponuda važi za postpejd korisnike Prenesi i Prenesi plus paketa koji potpišu novi ili obnove postojeći ugovor. U zavisnosti koju veličinu paketa izaberu dobiće od 500 do 5000 bonus dinara koje mogu da iskoristite za kupovinu Telenorovih dodatnih usluga. One  će im omogućiti da besplatno razgovaraju, šalju poruke i koriste Internet tokom cele godine.

HTC Desire HD najnoviji je i najnapredniji model ovog proizvođača namenjen naprednijim korisnicima. Sony Ericsson Xperia X10 mini jedan je od prvih modela ovog proizvođača sa operativnim sistemom Android, a sadrži nove aplikacije za organizaciju sadržaja na telefonu. Nokia C7 stiže uskoro u Telenorove prodavnice i predstavlja vrhunski model iz najnovije C serije.

Novogodišnji meni za pripejd korisnike
 
Telenorova novogodišnja ponuda očekuje i sve pripejd korisnike koji u decembru, januaru i februaru dobijaju bonus kredit u visini iznosa koji uplate. Da bi korisnik mogao da aktivira bonus kredit treba da besplatno pozove *111# i vidi svoju promociju pod opcijom „Moja ponuda“. Bonus kredit može da se iskoristi sedam dana od dana dopune traženog iznosa odabirom neke od ponuda sa specijalnog novogodišnjeg „Mog menija *111#”. Sve ponude posebno su prilagođene potrebama korisnika.

U toku novogodišnjih praznika u Knez Mihailovoj ulici biće postavljena tabla za pisanje novogodišnjih odluka, dok će se ispred Telenorove prodavnice u tržnom centru „Ušće“ besplatno pakovati pokloni svim prolaznicima.