Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVINARNICA - NOVI DIGITALNI SERVIS U TELENORU
NAZAD
 

Novinarnica - novi digitalni servis u Telenoru

National Geographic, Politikin zabavnik, Grazia i Cosmopolitan − samo su neki od magazina koje Telenorovi korisnici, zahvaljujući digitalnom servisu Novinarnica, od sada mogu da čitaju u svakom trenutku, bez obzira na to gde se nalaze. To znači da će korisnici svoje omiljene časopise moći da čitaju, čuvaju ili prelistavaju na svom tabletu, računaru ili mobilnom telefonu, a da pritom ne moraju da odu do kioska. Ta usluga biće im dostupna nakon samo nekoliko klikova, i to po atraktivnim cenama.
 
Korišćenje ovog servisa za sve Telenorove postpejd i pripejd korisnike za prvu aktivaciju je besplatno, nakon čega je cena 395 dinara. Korisnici Play+ paketa Novinarnicu mogu da odaberu kao jedan od besplatnih servisa u okviru paketa, i u tom slučaju neće plaćati dodatnu naknadu za njeno korišćenje.
 
Korisnici Telenora imaju na raspolaganju jedan od dva paketa. Prvi obuhvata magazine Vrele gume, Esquire, Man’s Health, Nautika i National Geographic, a drugi časopise Cosmopolitan, Grazia, Lepota i zdravlje i Politikin zabavnik. Dodatak za Telenorove korisnike aktivira se putem aplikacije 111 Meni ili portala Moj Telenor.
 
Na taj način će svi Telenor korisnici dobiti priliku da, pored već postojećih digitalnih servisa − Deezer, Sport uživo, Capture, WhatsApp i My Contacts, na tabletu, računaru ili pametnom telefonu čitaju omiljene rubrike iz svojih časopisa. Servis je dostupan korisnicima čiji uređaji rade na Android platformi, a svi ostali ove magazine mogu da čitaju na sajtu www.novinarnica.net.  
 
Više informacija naći ćete na sajtu www.telenor.rs.