Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI TELENOROV PAKET KOMBINUJE
NAZAD
 

Novi Telenorov paket kombinuje

13. april 2009. – Najnoviji Telenorov paket udružuje lakoću kontrole potrošnje dopunama kao u pripejdu sa izborom mesečne pretplate i povlašćenom kupovinom telefona po povoljnim cenama, kao u postpejdu. Korisnik sam određuje iznos svog mesečnog računa, tako što se opredeli za određenu mesečnu pretplatu koju u celom iznosu može da utroši na razgovore, poruke i prenos podataka.

Prilikom sklapanja ugovora, korisnici mogu da biraju između pet paketa ”Kombinuj”, u zavisnosti od željenog iznosa mesečne pretplate -- 250, 500, 1000, 2000 i 4000 dinara – i da istovremeno po potrebi dopunjuju kredit na svom računu, bez obzira na to da li je iznos mesečne pretplate potrošen ili ne. 
Mesečna pretplata može se koristiti mesec dana, s tim što nepotrošeni iznos iz prve pretplate može da se prenese i u sledeći mesec. 

Ceo iznos mesečne pretplate korisnici mogu da utroše na razgovore u zemlji, u romingu i međunarodne razgovore po nižim cenama nego u pripejdu, kao i na SMS i MMS poruke i GPRS u zemlji i inostranstvu.

Da bi koristili posebne usluge -- poput plaćanja parkinga, glasanja u kvizovima, kupovine multimedijalnog sadržaja ili ”Pošalji dopunu” -- korisnici treba da dopune račun kao u pripejdu.

Uz ovaj tarifni paket korisnici mogu da kupe mobilni telefon po povlašćenim cenama, uz ugovornu obavezu. Ponuda je namenjena fizičkim i pravnim licima.