Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI TARIFNI PAKET ZA POSTPEJD KORISNIKE "PRENESI I DOPUNI"
NAZAD
 

Novi tarifni paket za postpejd korisnike "Prenesi i dopuni"

Neiskorišćeni kredit se prenosi u naredna tri meseca, uz fiksni mesečni iznos i besplatne pozive prema dva broja
 
1. april 2011 – Besplatni pozivi prema dva broja, fiksni mesečni račun i prenošenje neiskorišćenog kredita  u naredna tri meseca dostupni su za sve Telenorove postpejd korisnike uz paket „Prenesi i dopuni“.
 
Pozivi prema dva odabrana broja su besplatni, bez obzira da li je kredit na računu potrošen ili ne. Ukoliko korisnik potroši kredit, može ga dopuniti kao i svaki pripejd korisnik.

Svi korisnici ovog paketa moći će šest puta besplatno da aktiviraju uslugu „Telenor Klik”, što im omogućava do šest meseci neograničenog korišćenja Interneta na mobilnom telefonu.
  
Uz ugovornu obavezu od 24 meseca svaki novi korisnik „Prenesi i dopuni” tarifnog paketa moći će da kupi telefone iz Telenorove velike ponude po povoljnim cenama. Modeli samsung „Monte slajder“, samsung „Čemp“ i samsung „Star 2“ su u ponudi za 1 din uz odgovarajuće pakete „Prenesi i dopuni“.
 
„Prenesi i dopuni” tarifni paketi dostupni su uz mesečnu pretplatu od 490, 890 i 1490 dinara sa uračunatim PDV-om.

Osim ovog paketa, Telenor je za sve svoje korisnike napravio aplikaciju „111meni“ koja omogućava besplatan pregled aktuelnih ponuda i uvid u stanje računa. Ona se može preuzeti sa adrese http://wap.telenor.rs/111meni.

Više informacija na www.telenor.rs