Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI PRIPEJD TARIFNI DODACI
NAZAD
 

Novi pripejd tarifni dodaci

Neograničen Internet uz Dodaj sve

4. jun 2012 – Svi Telenorovi pripejd korisnici mogu da aktiviraju neki od tri nova tarifna dodatka, na servisu Moj Meni: Dodaj priču, Dodaj priču i poruke i Dodaj sve.

Novi korisnici koji kupe karticu do 31. avgusta imaće čak šest besplatnih aktivacija najvećeg dodatka Dodaj sve, koji omogućava neograničenu upotrebu Interneta.

Da bi korisnici aktivirali promociju, potrebno je samo da besplatno pozovu kod *111# i odaberu ovu opciju. Prva aktivacija je besplatna, dok se ostale dobijaju nakon dopune od najmanje 200 dinara, a cela dopuna ostaje korisniku na raspolaganju. Ponuda se može iskoristititi do 30. novembra.

Dodatak Dodaj sve omogućava novim korisnicima da za 200 dinara, na primer, dobiju 300 minuta u mreži, 300 SMS poruka i neograničeno korišćenje Interneta. Korisnici koji aktiviraju dodatak Dodaj priču dobiće, za cenu od 150 dinara 150 minuta u mreži, a biranjem Dodaj priču i poruke za 180 dinara mogu dobiti 200 minuta u mreži i 200 SMS poruka.

Postojeći Telenor korisnici će na servisu Moj Meni imati ponudu ovih tarifnih dodataka prilagođenu  svojoj  potrošnji. Svaki od njih važi sedam dana od dana aktivacije.

Više informacija možete naći ovde.