Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI PAKETI ZA POSLOVNE KORISNIKE
NAZAD
 

Novi paketi za poslovne korisnike

25. septembar 2007. – Mesečna pretplata niža od 50 dinara, raznovrstan izbor i puna kontrola mesečne potrošnje, i besplatni razgovori u okviru firme već za grupu od petoro zaposlenih pogodnosti su koje donose nova tri tarifna paketa za Telenorove poslovne korisnike.

U okviru paketa Biznis start, jedinstvenog na našem tržištu, mesečna pretplata je samo 49 dinara. Cena razgovora je 3,9 dinara po minuti u okviru Telenorove mreže, 6,9 dinara po minuti u nacionalnom saobraćaju, i 2,5 dinara za SMS poruku, a uspostavljanje veze je 1,9 dinara. Razgovor se tarifira po sekundi, a visina računa zavisi isključivo od ostvarenog saobraćaja.

Tarifni paket Biznis fleksi korisniku nudi izbor minimalne mesečne potrošnje od 500, 1000, 2000 ili 4000 dinara, uz cenu minuta od 0,5 dinara naviše. Pored razgovora u domaćem i internacionalnom saobraćaju, u minimalnu mesečnu potrošnju uključene su i SMS poruke i GPRS saobraćaj. Saobraćaj ostvaren u romingu obračunava se posebno.

Paket Besplatno za tim, u okviru kojeg su razgovori među članovima grupe besplatni,  sada je naraspolaganju i timovima od samo pet članova.

Cene ne uključuju PDV.
Sve detaljne informacije o novim paketima dostupne su ovde.