Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI HTC ONE (M8) USKORO U TELENORU
NAZAD
 

Novi HTC One (M8) uskoro u Telenoru

16. april 2014 – Najnoviji HTC One (M8) biće dostupan svim Telenorovim korisnicima koji žele da ovaj telefon poruče unapred, a u prodavnice stiže početkom maja. Telenor svojim korisnicima omogućava da budu među prvima koji će imati najnovije pametne telefone na tržištu, a zahvaljujući Pametnoj mreži mogu iskoristiti pun potencijal ovog naprednog HTC modela.
 
Najbrži kupci koji uređaj naruče putem Telenorove Internet prodavnice dobijaju na poklon inovativnu futrolu HTC Dot Viev.
 
HTC ONE (M8) ima Duo kameru sa dva LED blica i brzim autofokusom koja korisniku omogućava snimanje vrhunskih fotografija i video zapisa, kao i prednju kameru od 5 megapiksela. Motion Launch opcija olakšava svakodnevne zadatke tako što predviđa potrebe i navike korisnika, pa je tako moguće, na primer, odgovoriti na poziv bez dodirivanja ekrana.
 
Elegantno dizajnirano kućište napravljeno je od visokokvalitetnog metala. Baterija ovog telefona traje i do 40 odsto duže u poređenju sa prethodnim modelom, a korisnik može aktivirati i ekstremni režim uštede energije sa kojim će baterija trajati i do 14 dana.
 
HTC One (M8) pametni telefon je veći od svog istoimenog prethodnika, ima ekran veličine 5 inča, što korisniku omogućava bolji pregled sadržaja. Njegov četvorojezgarni procesor radi jačinom od 2.3 gigaherca, a koristi operativni sistem Android 4.4 sa najnovijim HTC Sense 6 korisničkim interfejsom.
 
Uz novi Premium paket ovaj telefon možete kupiti po ceni od jedan dinar.