Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVE CENE ROMINGA
NAZAD
 

Nove cene rominga

9. maj 2009. – Od sutra za Telenorove korisnike važe nove cene roming usluga. Podela zemalja po zonama, kao i sistem da u jednoj zoni važi jedna cena, ostaje nepromenjen.
 
Dolazni pozivi u prvoj zoni za postpejd korisnike poskupeće za tri dinara, a za pripejd za dva dinara po minuti. Odlazni pozivi za sve korisnike u prvoj i drugoj zoni poskupeće za 5 dinara, a u trećoj za 10 dinara po minuti. SMS za sve korisnike poskupeće u prvoj i drugoj zoni za 2 dinara, a u trećoj za 3 dinara. Cene GPRS saobraćaja ostaju iste.
 
Telenorovi korisnici u Crnoj Gori koji koriste usluge mreže Promonte od sada će plaćati dolazne pozive 8 din po minuti. Odlazne pozive ka svim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, kao i SMS poruke ka svim destinacijama plaćaće po promotivnoj ceni od 14 din po minuti. Cena SMS poruke je 8 din. U ove cene nije uključen PDV i Porez na upotrebu mobilnog telefona.
 
Promocija se aktivira bilo slanjem SMS-a sa tekstom „Promonte“ na 7724 ili preko USSD menija *111#, pod-meni Tarifni dodatak, opcija Promonte roming. Aktivacija SMS-om je moguća samo iz naše mreže, dok je aktivacija preko USSD menija moguća i iz rominga. Aktivacije su potpuno besplatne.
 
 
Pripejd korisnici mogu da uštede i do tri puta ako, umesto da direktno pozovu broj, ukucaju kod *123*, a potom i broj telefona i #.