Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVA PESMA VLADA GEORGIEVA „BEZ TEBE“ NA TELENOR MUZICI
NAZAD
 

Nova pesma Vlada Georgieva „Bez tebe“ na Telenor muzici

28. maj 2009 – Nova pesma Vlada Georgieva „Bez tebe“ od danas se može naći samo na portalu „Telenor muzika“. Za dve nedelje korisnici će moći da je preuzimaju i u okviru usluge „Muzika bez limita“, a sa hitom „Hej ti“ predstavlja uvod u novi album.

„Pjesma „Bez tebe“ je prava najava i upravo ono što ćemo slušati na mom novom albumu. Melodijski veoma slična pjesmama sa prvog albuma, opet produkcijski veoma nova kada sam ja u pitanju. Jedan dobar i zdrav gitar-pop. Ono što pjesmu izdvaja od ostalih jeste to da je snimana uživo, u čemu su mi pomogli mnogi vrhunski muzičari sa kojima godinama sarađujem. Kao i prethodnu pjesmu, ovu ću promovisati putem Telenorovog WAP portala, što je efikasan način zaštite od piraterije. Nadam se da će ljudi shvatiti koliko je zaštita autorskih prava važna za budućnost muzike i truditi se da preuzimaju kvalitetne muzičke sadržaje legalnim putem“, kaže Vlado Georgiev.

Ovim se nastavlja uspešna saradnja Telenora i poznatog kantautora, zasnovana na prepoznavanju vrednosti u inovativnom, kreativnom i kvalitetnom radu, kao i na zajedničkoj borbi za zaštitu autorskih prava.

Pored pesama ovog muzičara, u okviru usluge „Telenor muzika bez limita“ nalazi se više od 250 000 pesama svih muzičkih žanrova, koje su na raspolaganju svim Telenorovim korisnicima za mesečnu pretplatu manju od cene jednog domaćeg diska.

Svi muzički sadržaji imaju DRM zaštitu. Takođe, kompanija već dve godine sarađuje sa Organizacijom za zaštitu muzičkih autorskih prava – SOKOJ i aktivno učestvuje u zaštiti autorskih prava.