Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NIŠLIJE ISPRAĆAJU SRPSKE SPORTISTE U PEKING
NAZAD
 

Nišlije ispraćaju srpske sportiste u Peking

Telenor poklanja Nišlijama koncert i druženje sa Olimpijcima

 
Niš, 6. jul 2008 – Kompanija Telenor poklanja Nišlijama koncert Momčila Bajagića Bajage na Trgu kralja Milana, povodom ispraćaja srpskih olimpijaca na Olimpijske igre u Pekingu od 8. do 24. avgusta.
 
Kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, kompanija Telenor doprinosi ideji širenja olimpizma na ovim prostorima. 
"Želeli smo da omogućimo građanima Niša da isprate naše Olimpijce i da im na ovaj način zajedno poželimo ostvarivanje dobrih i zapaženih rezultata na Olimpijskim igrama", istakao je Goran Stupar, medijski koordinator u Telenoru.

Koncertu su prisustvovali brojni sportisti koji su se kvalifikovali za učešće na Olimpijskim igrama.

"Biti u grupi sportista koji predstavljaju našu zemlju na Olimpijskim igrama jeste čast i obaveza, da se pokažemo u najboljem svetlu i ostvarimo što bolje rezultate. Zadovoljstvo je veće jer sam izabrana i da budem Telenorov stipendista. To mi daje motiv da budem još bolja. Svaki sportista teži da bude deo najveće planetarne smotre, nadam se da će nas za četiri godine iz ove zemlje na Olimpijske igre krenuti još više", rekla je Lidija Mihajlović, reprezentativka Srbije u streljaštvu.
 
U želji da u svakom trenutku ponudi pristup aktuelnim dnevnim i nedeljnim sportiskim događajima, rezultatima utakmica uživo i sportskim vestima, kompanija Telenor omogućila je korisnicima Olimpijskog pripejd paketa, da do kraja 2008. godine, mogu besplatno da pristupaju sadržajima na sportskoj stranici Telenorovog WAP portala. Na taj način, korisnici ovog paketa imaće neograničen pristup stranama portala koje prate vesti sa Olimpijskih igara avgusta ove godine u Pekingu, Lige šampiona i ostalih značajnih sportskih dešavanja do kraja godine.

Generalni sponzor olimpijskog tima Srbije nudi i mogućnost da sa WAP portala besplatno preuzmu sedam slika Telenorovih olimpijaca za pozadinu svog mobilnog telefona, kao i da se pre početak Olimpijskih igara upoznaju sa njenim istorijatom na wap.telenor.rs/sport section Olimpijske igre/Istorijat.