Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NASTAVAK SARADNJE TELENORA I VLADE GEORGIEVA - PROMOCIJA PESME I SPOTA
NAZAD
 

Nastavak saradnje Telenora i Vlade Georgieva - promocija pesme i spota

 
27. mart 2009 – Uz podršku kompanije Telenor, poznati kantautor Vlado Georgiev predstavio je novu pesmu i spot, kao uvertiru u novi album. Promocija je ujedno i nastavak uspešne saradnje Telenora i Vlade Georgieva, zasnovane na prepoznavanju vrednosti u inovativnom, kreativnom i kvalitetnom radu, kao i na zajedničkoj borbi protiv piraterije.

„Za dobru pesmu je uvek potrebno vreme, dugo smo radili i na video materijalu, snimali smo na nekoliko lokacija u zemlji i inostranstvu. Ovo je bila velika stvar i veliki zalogaj u produkcijskom smislu i veoma sam zahvalan što ponovo imam Telenor za partnera kada su ovakve stvari u pitanju. Mislim da je ovo drugačije od svega što se na našim prostorima radi što će, nadam se, prepoznati i publika“, kaže Vlado Georgiev.

Prvi u Srbiji, Telenorovi korisnici moći će narednih mesec dana da preuzmu pesmu „Hej ti“ i spot sa WAP portala u okviru usluga „Telenor muzika“ i „Telenor muzika bez limita“. Svrha usluge mobilne muzike jeste da ponudi korisnicima legalan izvor za preuzimanje digitalnih muzičkih sadržaja, ali i da se predstave nov i ekskluzivni hitovi i pre nego što se pojave u CD izdanju.

Pored nove pesme ovog autora, u okviru usluge „Telenor muzika bez limita“ nalazi se i 250 000 pesama svih muzičkih žanrova, koje su na raspolaganju svim Telenorovim korisnicima za mesečnu pretplatu nižu od cene jednog domaćeg diska.

Svi muzički sadržaji imaju DRM zaštitu, čime Telenor doprinosi zaštiti autorskih prava. Kompanija već dve godine sarađuje sa Organizacijom za zaštitu muzičkih autorskih prava - SOKOJ, čime aktivno učestvuje u borbi protiv piraterije.