Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NAJPOVOLJNIJI MEĐUNARODNI RAZGOVORI SA TELENOROVIM TARIFNIM DODATKOM
NAZAD
 

Najpovoljniji međunarodni razgovori sa Telenorovim tarifnim dodatkom

Pozivi za sve korisnike već od 3,4 dinara po minuti, dodatkom pokrivene 44 zemlje

 
10. maj 2010 – Poziv ka inostranstvu već od 3,4 dinara po minuti omogućen je svim Telenorovim pripejd i postpejd korisnicima sa novim tarifnim dodatkom. Ovo je jedini servis u Srbiji koji po najpovoljnijim cenama omogućava direktne pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama u inostranstvu sa mobilnog telefona, bez prethodnog pozivanja lokalnog broja, ukucavanja zvezdica, taraba i tajnih kodova.

Na primer, cena poziva ka fiksnim mrežama u Nemačkoj ili Austriji je 4,3 dinara po minuti, dok je ka mobilnim 18 dinara po minuti (cena bez aktiviranog dodatka je 49,9 din.). Za Hrvatsku ove cene su 3,4 dinara po minuti i 14,4 dinara po minuti (cena bez aktiviranog dodatka je 39,9 din.), za Ameriku i Kanadu 6 dinara po minuti i za fiksne i za mobilne mreže, itd (cena bez aktiviranog dodatka je 69,9 din.)*.

Tarifni dodatak se aktivira slanjem besplatne poruke sa tekstom „MP“ na broj 9000 ili putem menija *111#, izborom opcije „Tarifni dodatak“.

Tarifnim dodatkom pokrivene su 44 zemlje. Cena dodatka je 100 dinara bez poreza, naknada za uspostavljanje veze se ne naplaćuje, a pozivi se tarifiraju zaokruživanjem na minut.

Za pripejd korisnike dodatak važi 30 dana od datuma aktivacije, a postpejd korisnicima se dodatak automatski obnavlja sve dok se korisnik ne odjavi.

Više informacija na http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Usluge/Tarifni-Dodaci/Dodaj-medjunarodne-pozive/  ili u Telenorovom Kontakt centru na broj telefona 063 9863.
 
* Cene su prikazane bez poreza.