Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NAJNOVIJI SAMSUNG GALAXY S6 EDGE I SAMSUNG GALAXY S6 USKORO U TELENORU
NAZAD
 

NAJNOVIJI SAMSUNG Galaxy S6 edge i SAMSUNG Galaxy S6 USKORO U TELENORU

Nakon svetske premijere u Barseloni, najnoviji modeli Samsung telefona SAMSUNG Galaxy S6 edge i SAMSUNG Galaxy S6, stižu u ponudu Telenora.
Telenorovi korisnici imaće priliku, i da pre zvanične prodaje, rezervišu jedan od ova dva , trenutno, najaktuelnija svetska modela.


“Svi naši korisnici koji prate trendove u mobilnoj telefoniji znaju da u Telenoru mogu da očekuju najnaprednije uređaje odmah nakon svetskih premijera. Drago mi je što ćemo i ovog puta ponuditi ove tek predstavljene Samsung modele. Uz velike brzine interneta i široku pokrivenost u našoj Pametnoj mreži moći će u potpunosti da iskoriste njihov potencijal”, poručuje iz Barselone Branko Đorđević, mendžer za uređaje u Telenoru, koji je uživo prisustvovao njihovom premijernom predstavljanju na MWC 2015.
Zvanična prodaja ovih naprednih telefona očekuje se u aprilu. U Telenoru biće dostupni uz pakete, kao i uz kredit Telenor banke, bez kamate.  
 
Telenor Srbija deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora koji ima više od 185 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih, dok Pametna mreža pokriva više od 80 odsto stanovništva.
 
Kontakt za novinare: