Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR POKREĆE NAGRADNU IGRU "OLIMPIJSKA LUTRIJA"
NAZAD
 

Telenor pokreće nagradnu igru "Olimpijska lutrija"

Glavne nagrade su dva putovanja na Olimpijske igre u Peking za dve osobe

 
3. jun 2008. – Telenor, kao generalni sponzor olimpijskog tima Srbije, pokreće nagradnu igru „Olimpijska lutrija“, koja će za sve korisnike trajati do 30. juna. Glavne nagrade su dva putovanja na Olimpijske igre u Peking, za dve osobe, čiji dobitnici će biti poznati 2. jula u podne. Do tada, pravo učešća imaju svi Telenorovi pripejd korisnici koji dopune kredit sa minimum 300 dinara odojednom i postpejd korisnici koji sa WAP portala preuzmu fotografiju sa temom Olimpijskih igara.
 
Korisnici koji se budu kvalifikovali za nagradnu igru, učestvovaće i u izvlačenju dnevnih nagrada. Najvrednija dnevna nagrada za sve korisnike biće telefon Samsung J700, dok su nagrade poput besplatnih SMS poruka, besplatnih minuta razgovora u mreži ili megabajta Telenor Interneta, namenjene samo pripejd korisnicima.
  
Izvlačenje dnevnih nagrada obavljaće se svakog dana u 12 časova, a dobitnici će biti obaveštavani putem SMS poruke. Za korisnike koji se kvalifikuju u petak, subotu i nedelju, izvlačenje će se obavljati ponedeljkom.
 
Svi učesnici automatski su kvalifikovani za glavne nagrade, putovanja na Olimpijske igre u Peking za dve osobe. Za učešće u nagradnoj igri „Olimpijska lutrija“ korisnici se mogu se prijaviti neograničen broj puta.

U nagradnoj igri pravo učešća imaju samo fizička lica sa prebivalištem u Srbiji.
Kompanija Telenor, generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije na 29. letnjim Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, zvanični je telekomunikacioni provajder nacionalnog olimpijskog tima. Telenor je takođe podržao pripreme osmoro istaknutih sportista koji su se već kvalifikovali za Peking: plivača Milorada Čavića i Čabu Silađija, atletičare Draganu Tomašević i Luku Rujevića, veslače Nikolu Stojića i Gorana Jagara, rvača Kristijana Frisa, i Lidiju Mihajlović, prvakinju u streljaštvu, čije fotografije se nalaze na pakovanjima Olimpijskog pripejd paketa.