Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NAGRAĐEN TELENOROV WEB SHOP
NAZAD
 

Nagrađen Telenorov Web shop

Za doprinos razvoju elektronske trgovine i poslovanja u Srbiji kompanija Telenor za projekat onlajn prodavnice (Telenor Web shop) dobitnik je ovogodišnje nagrade "E-trgovina AWARD 2009", na IX međunarodnoj konferenciji o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju „E-trgovina 2009“.
 
 
Jasna Matić, ministarka za telekomunikacije i
informaciono društvo uručila je nagradu Saši
Pletikapi iz Telenora koji je vodio projekat Web shop.
 
Ovo priznanje dodeljuje se od 2003. godine sa ciljem afirmacije uspešnih domaćih iskustava u razvoju elektronskog poslovanja. Sama konferencija „E-trgovina“ najveći je skup o ovog tipa u Srbiji, posvećen praćenju nastanka i razvoja domaćeg i regionalnog (Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, BIH, Makedonija, Rumunija, itd.) e-commerce i e-biznis tržišta i popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope.
 
Telenor je prvi mobilni operator i jedna od prvih kompanija u Srbiji koja svojim korisnicima pružila mogućnost kupovine putem Interneta, sa domaćim procesorom platnih kartica. Pokretanje onlajn prodavnice, ubrzo po dolasku na srpsko tržište, imalo je za cilj da Telenorovim korisnicima olakša kupovinu, uštedi vreme i učini svoje usluge uvek dostupnim.
 
Za detaljnije informacije http://web shop.telenor.rs