Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA MUZIKA NA VAŠEM TELEFONU BILO KAD I BILO GDE UZ TELENOR PLAY+
NAZAD
 

Muzika na vašem telefonu bilo kad i bilo gde uz Telenor Play+

Prvi put u Srbiji i pripejd korisnicima dostupni pametni telefoni
 
4. februar 2013 – Vodeći muzički pretplatnički servis Dizer od danas je dostupan i ljubiteljima muzike u Srbiji. Baza sa više od 20 miliona pesama velikog broja domaćih i stranih izvođača dostupna je korisnicima novih Telenorovih postpejd i pripejd paketa Play+. Uz sve prednosti ovih paketa, korisnici dobijaju i 500 megabajta saobraćaja namenjenih Deezer muzici. Pored široke ponude pametnih telefona za postpejd korisnike, od sada i pripejd korisnici imaće mogućnost da odaberu jedan od dva pametna telefona koji Telenor nudi uz ove pakete.


Slika levo: Dina Janevski, Marketing Communications and Customer Experience Director, Telenor
Slika desno: Laurent Billion, Chief International Officer, Deezer

Deezer omogućava koriscnicima da preko svojih uređaja pristupe muzici gde god da se nalaze. Čak i kada nemaju pristup internetu (u oflajn režimu) mogu da preuzimaju albume i plejliste. Korisnik jednostavno pravi svoj muzički profil, bira svoje omiljene izvođače, albume i kreira svoje plejliste, a sve ovo može podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

„Dinamika života mladih sve više podrazumeva digitalnu komunikaciju, zabavu i pristup raznovrsnom sadržaju. Verujemo da će ovom uslugom mladi u Srbiji na svom telefonu imati sve ono što im je zaista važno. Sada čak i pripejd korisnici, uz Telenor Play + pakete mogu da imaju pametne telefone i besprekorno preuzimanje sadržaja uz podršku Pametne mreže. Sve ovo nas stavlja rame uz rame sa najnaprednijim mobilnim mrežama u Evropi“, rekla je Dina Janevski, direktorka marketinših komunikacija i korisničkog iskustva u Telenoru.

Na predstavljanju ove usluge koja se po prvu put zvanično promoviše u Srbiji, o konceptu muzičkog striminga i međunarodnom iskustvu govorio je i Laurent Billion, izvršni direktor međunarodnih operacija u Deezeru:
„Ovo izuzetno partnerstvo znači da i pripejd i postpejd korisnici Telenora mogu da slušaju svoje omiljene izvođače i plejliste kuda god da krenu. Suština Deezera je u otkrivanju muzike i korisnici će moći da slušaju najbolje nove talente iz Srbije uz najveće svetske izvođače. Želimo da ljudima omogućimo muzički doživljaj kakav nikad ranije nisu imali i ova saradnja sa Telenorom nam to omogućava. Iz iskustva znamo da partnerstva sa mobilnim operatorima predstavljaju odličan način da se pomogne ljudima da otkriju pretplatničke muzičke servise i drago nam je što ćemo zajedno sa Telenorom raditi na tome da što više ljudi pronalazi i deli muziku koju voli.”

Nataša Bekvalac, singer and Bad Copy group
 
Pripejd ponuda
Prvi put u Srbiji pripejd korisnici moći će da uz paket kupe i pametne telefone. Korisnici Play+ tarifnog paketa imaće priliku da odaberu jedan od dva ponuđena modela - Telenor Smart i Samsung Ace Plus.
 
Svi novi korisnici u toku prvih 30 dana mogu besplatno da probaju Deezer muziku na 15 dana, uz šta im je obezbeđeno i 500 megabajta namenjenih isključivo slušanju muzike. Nakon toga, svaki put kada se u periodu od 30 dana dopune sa najmanje 500 dinara, dobijaju novih 30 dana Deezer muzike i 500 megabajta za njegovor korišćenje.

Korisnici koji uz ovaj paket odaberu i neki od ponuđenih pametnih telefona, imaju mogućnost da narednih godinu dana dobijaju mesečne bonuse u iznosu od 500 dinara, uz Deezer muziku i megabajte za slušanje muzike.
 
Postpejd ponuda
Postpejd korisnicima dostupni su Telenor Play+ paketi u tri veličine – M, L i XL. Svi imaju mogućnost neograničenog korišćenja Deezer usluge, SMS poruka i interneta. Uz ove pakete korisnicima će biti dostupni svi pametni telefoni iz Telenorove ponude, uz preporuku za Telenor Smart i Samsung Ace Plus.
Svi Play+ paketi imaju mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca,

U toku promotivnog perioda od 01.02.2013. pa do isteka zaliha, svi korisnici koji sklope ugovor za Play+ paket i kupe telefon moći će da kupe i slušalice za dinar.