Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA MOĆNI SONY XPERIA Z3 STIŽE U TELENOR
NAZAD
 

Moćni Sony Xperia Z3 stiže u Telenor

Svi koji žele da budu među prvim vlasnicima najnovijeg Sony Xperia Z3 telefona u crnoj boji sada ga mogu rezervisati putem Telenorove veb prodavnice. Prvih 10 kupaca dobiće na poklon vrednu Sony Lens-style kameru koja ima mogućnost bežičnog povezivanja sa telefonima.
 
Xperia Z3 kombinuje vrhunski dizajn i tehnologiju pri tom zadržavajući svoju eleganciju. U supertankom almunijumskom okviru debljine 7.3 milimetara i težine svega 152 grama korisnika očekuju moćne performanse četvorojezgarnog Qualcomm Snapdragon procesora jačine 2.5 GHz.
 
Xperia Z3 je zadržao sve prednosti prethodnih modela iz ove serije kao što su vodootpornost (IP65 i IP86), poboljšano iskustvo kamere, kao i najbolji kvalitet zvuka. Zahvaljujući  Sonyjevom Battery STAMINA režimu, koji isključuje pozadinske funkcije kada nisu korišćene, život baterije može biti dodatno produžen i do dva dana.
 
Korisnici Xperia Z3 telefona moći će da uživaju u vrhunskoj multimedijalnoj zabavi na ultra svetlom velikom ekranu, bez obzira na jačinu sunčeve svetlosti, jer i ovaj Sony model odlikuje interfejs lak za korišćenje i simetrični dizajn koji savršeno staje u dlan.
 
Oslanjajući se na višegodišnju ekspertizu Sonyjevih tehnologija, Xperia Z3 donosi superioran kvalitet fotografije bilo da je fotografisano pod slabim osvetljenjem, u pokretu ili čak i ispod vode.
 
Sony Xperia Z3 će se sredinom oktobra  naći i u Telenorovim prodavnicama, a dostupan je već po ceni od 1 dinar uz Premium paket.
 
Samsung Galaxy Alpha u Telenorovim prodavnicama
 
Ponuda telefona u Telenoru bogatija je i za najnoviji Samsung Galaxy Alpha, za koji se već uvoliko priča da je jedan on najlepših Samsungovih modela. Samim tim što je nazvan po prvom slovu grčkog alfabeta, ukazuje na to da je to model koji predstavlja perjanicu Samsungove ponude.