Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA MOBILNI TELEFONI ZA PRIPEJD KORISNIKE
NAZAD
 

Mobilni telefoni za pripejd korisnike

Bez ugovora, bez obaveze 

Beograd, 10.07.2007. – Telenor sada i svojim pripejd korisnicima nudi mogućnost da imaju telefon po povlašćenoj ceni, kao i postpejd korisnici: uz Telenorove pripejd pakete dostupan je i model Nokia 1600 po ceni od 5000 dinara, uz posebne pogodnosti.  

Novi pripejd korisnici u paketu na poklon dobijaju 499 dinara kredita, a u narednih godinu i po dana bonus kredit u ukupnom iznosu od 4500 dinara. Da bi u potpunosti ostvario pravo na bonus kredit od 4500 dinara, potrebno je da korisnik svakog meseca dopuni svoj račun sa najmanje 500 dinara kredita i tako dobijete 250 dinara bonus kredita za taj mesec. Ova usluga važi od trenutka kada korisnik aktivira novu karticu. 

Stari pripejd korisnici uz kupovinu telefona umesto inicijalnog kredita odmah dobijaju vaučer za dopunu od 500 dinara, a uplata mesečnog bonusa za njih kreće od 1. oktobra.

Telenor je jedan od najvećih svetskih mobilnih operatora sa više od 123 miliona korisnika širom sveta, od čega 2,636 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.