Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA MOBILNI MEJL UVEK SA VAMA
NAZAD
 

Mobilni mejl uvek sa vama

28. avgust 2007. - Telenor je svojoj bogatoj ponudi priključio i uslugu Mobilni mejl, namenjenu prvenstveno poslovnim korisnicima, koja će im obezbediti punu efikasnost i van kancelarije.

Usluga Mobilni mejl, omogućava korisnicima da na svom mobilnom telefonu na siguran i jednostavan način direktno pristupe i upravljaju elektronskom poštom, kalendarom i imenikom. Promene koje nastanu tokom rada van kancelarije, bez obzira na vreme i mesto, biće registrovane i na računaru korisnika.
 
 
Neka vaš mobilni telefon postane vaša mobilna kancelarija.
Mobilni mejl obezbedjuje potpunu kompatibilnost sa svim programima za prijem elektronske pošte. Za korišćenje ove usluge, potrebno je da se instalira softver koji korisnici mogu preuzeti sa Telenorovog sajta. 
 
Promotivni period za korisnike koji počnu korišćenje ove usluge do 30. septembra, trajaće do 31. oktobra i podrazumeva besplatno korišćenje usluge Mobilni mejl i 20 megabajta besplatnog GPRS saobraćaja. Nakon ovog perioda mesečna pretplata iznosiće svega 700 dinara, dok će 20 megabajta prenosa podataka biti uključeno u pretplatu, što u potpunosti zadovoljava potrebe korišćenja elektronske pošte.