Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA MLADI TALENTI U TELENORU
NAZAD
 

Mladi talenti u Telenoru

21. novembar 2013 – Stipendisti Fonda za mlade talente prisustvovali su stručnoj radionici u organizaciji Telenora Srbije, koja im može obezbediti praksu, a pojedinima i posao u ovoj kompaniji. Domaćini skupa bili su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i generalni direktor Telenora Srbije Uve Fredhajm.


„Uspostavljanje ovakve saradnje i održavanje radionica ima višestruke koristi za sve strane − kompanije dobijaju direktan pristup najstručnijem mladom kadru koji zna da ceni pruženu priliku, a stipendisti dobijaju priliku za sticanje iskustava u najboljim kompanijama, uspostavljanje poslovnih kontakata u kvalitetnom okruženju i mogućnost praktičnog usavršavanja“, rekao je ministar Udovičić.

„Najveće bogatstvo svake zemlje i svake kompanije su njeni ljudi. Mi u Telenoru uvek tragamo za najboljim talentima i ulažemo u mlade, dajući talentovanima šansu da steknu nova iskustva i uče u našoj kompaniji. Danas je Telenor prvi izbor korisnika u Srbiji, i mi ulažemo neprekidne napore kako bismo našim korisnicima pružili najbolje moguće usluge. Mi u Telenoru stičemo uvid u to i kroz razmenu ideja sa studentima. Takođe, verujem da će im znanje i iskustvo stečeno na ovoj radionici koristiti i u brojnim poslovnim prilikama kasnije u životu“, rekao je Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora.

Stipendisti Fonda za mlade talente učestvovali su u radionici „Korisnici na prvom mestu“ kako bi se što bolje upoznali sa jednom od strateški najvažnijih oblasti kompanije Telenor. Kao potencijalni praktikanti ili zaposleni, studenti  će iz prve ruke saznati zašto je u uspešnim kompanijama korisnik na prvom mestu i kako će oni, kao potencijalni zaposleni takvih kompanija, moći da doprinesu pozitivnom iskustvu korisnika, nezavisno od toga na kom radnom mestu budu angažovani.

U radionici su učestvovali stipendisti Fonda za mlade talente sa Ekonomskog i Elektrotehničkog fakulteta, Prirodno-matematičkog fakulteta, Fakulteta političkih i organizacionih nauka i Filozofskog fakulteta.