Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA MESEC DARIVANJA - TELENOR I UNICEF
NAZAD
 

Mesec darivanja - Telenor i Unicef

30. novembar 2007. – Telenorovi korisnici u Srbiji prvi u svetu imaju mogućnost da čuvene Unicefove novogodišnje čestitke šalju kao MMS poruke, zahvaljujući partnerskoj saradnji Unicefa i Telenora. Sav prihod od elektronske prodaje čestitiki Telenor će uplatiti na Unicefov račun za programe pomoći deci u našoj zemlji.

Od 1. decembra, sinergija tradicije i novih tehnologija Telenorovim korisnicima omogućava da biraju između 25 čestitki ponuđenih na Telenorovom WAP portalu i internet prezentaciji (www.telenor.rs/portal). Po ceni od 50 din bez PDV-a korisnik može da preuzme i pošalje čestitku bilo kome u Telenorovoj mreži, ali i korisnicima u drugim nacionalnim mrežama.
 
 
Takođe, korisnici Telenor mreže od 2. decembra pozivanjem broja 063/9009 tokom dobrotvorne emisije «Teleton» na RTS biće direktno uključeni u ovu humanitarnu akciju. Isti broj ostaje otvoren za pozive i sms poruke do 21. januara 2008. godine. Pozivi se naplaćuju po ceni od 30 din za uspostavljanje veze i isto toliko za svaki započeti minut. Slanjem sms poruke na ovaj broj za programe pomoći deci uplaćuje se 100 dinara.
Unicef će od sredstava prikupljenih prodajom čestitki i telefonskih poziva finansirati aktivnosti koje doprinose sistemskom rešavanju tri najveća problema sa kojima se deca u Srbiji suočavaju: nasilja, neadekvatnog tretmana dece bez roditeljskog staranja i kvaliteta razvoja u prvim godinama života.