Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA KUPOVINA TELEFONA U SVAKOM TRENUTKU
NAZAD
 

Kupovina telefona u svakom trenutku

Telenor prvi operator u Srbiji koji nudi fleksibilnu ugovornu obavezu
 Telenor je prvi operator u Srbiji koji uvodi mogućnost kupovine mobilnog telefona u svakom trenutku, i to na rate bez kamate. Ponuda važi za nove i postojeće Telenorove korisnike koji nisu pod ugovornom obavezom, a odluče se za ovu opciju prilikom kupovine telefona. Telefoni iz Telenorove bogate ponude biće im na raspolaganju po cenama koje su konkurentne maloprodajnim cenama na tržištu.
 
 Ovom vrstom fleksibilnih ugovora Telenor nastoji da izađe u susret svojim korisnicima koji prate trendove i imaju potrebu da često menjaju telefone.  
 
Prilikom kupovine telefona na rate, korisnik može da odabere tarifni paket čija mesečna pretplata iznosi 1495 dinara i više, i biće mu omogućen popust od 30 odsto na mesečnu pretplatu. Tokom trajanja ugovorne obaveze, korisnik može, kad god poželi, da kupi nov telefon, ukoliko izmiri preostali iznos rata koje se odnose na ranije kupljeni aparat. Takođe, tim korisnicima omogućeno je i da promene tarifni paket u bilo kom trenutku.
 
Na taj način, neki od najnovijih uređaja poput iPhone 6 i Samsung Galaxy Note 4 modela biće dostupniji nego ikada do sada, a svi telefoni iz Telenorove ponude mogu da se otplate na 12 meseci ili 24 meseca bez kamate, zahvaljujući Telenor banci. Ova novina obeležava početak novogodišnjih praznika i postaje stalni deo ponude koja čini Telenor jedinstvenim na tržištu.
 
 Ova inovacija rezultat je povezivanja telekomunikacionih i finansijskih usluga Telenor banke, koja se dugo očekivala na domaćem tržištu.