Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA KONKURS ZA MASKOTU OLIMPIJSKOG TIMA SRBIJE
NAZAD
 

Konkurs za maskotu olimpijskog tima Srbije

Konkurs za maskotu Olimpijskog tima produžen je za mesec dana i trajaće do 11. marta
10. februar 2011 - Radovi koji su do sada stigli na adresu Olimpijskog komiteta Srbije nisu ispunili veoma stroge kriterijume koje iziskuje prvo pojavljivanje maskote Olimpijskog tima na najvećem planetarnom takmičenju u Londonu 2012, zbog čega je konkurs obnovljen.
 
Pravo učešća na konkursu imaju sva fizička i pravna lica koja pošalju idejno rešenje, originalno po koncepciji i obliku, na visokom likovnom i estetskom nivou, koje simbolizuje nacionalnu snagu i duh olimpizma. Isti autor ima pravo da konkuriše sa neograničenim brojem radova.

Autora pobedničkog rešenja, Olimpijski komitet Srbije i kompanija Telenor, generalni sponzor OKS nagradiće sa 3000 evra, mobilnim telefonom, pripejd paketom i Internet modemom sa 30 gigabajta saobraćaja.
 
Maskota Olimpijskog tima, koji će prvi put biti član olimpijskog tima Srbije na Igrama u Londonu, biće promovisana početkom aprila 2011.
 
Idejna rešenja šalju se na adresu Olimpijskog komiteta Srbije – Generala Vasića 5, 11000 Beograd. Više informacija o uslovima konkursa i upustvima za izradu rada nalaze se na sajtu Olimpijskog komiteta Srbije: www.oks.org.rs