Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA JEDINI U REGIONU - MADONINA NOVA PESMA „CELEBRATION” SAMO ZA TELENOROVE KORISNIKE
NAZAD
 

Jedini u regionu - Madonina nova pesma „Celebration” samo za Telenorove korisnike

Na Telenorovom WAP portalu premijerno i najnovija pesma engleskog benda Muse „Uprising”

24. avgust, 2009. – Telenorovi korisnici, jedini u Srbiji, moći će da preuzmu novu Madoninu pesmu „Celebration” i pesmu engleskog benda Muse „Uprising”, u okviru Telenor muzike i Telenor muzike bez limita.
Korisnici koji od danas kupe mobilni telefon Nokia N97 u Telenorovim prodavnicama pored ove Madonine pesme, dobiće besplatno još četiri njena remiksa, kao i kolekciju najvećih hitova ove svetski poznate pevačice.
 
Najnovija pesma engleskog benda Muse predstavlja, takođe, najavu albuma benda koji će nositi naziv „The Resistance”, a  koji će se pojaviti u septembru u izdanju kuće Warner Music.
Telenorovi korisnici bili su jedini u Srbiji i među prvima u svetu koji su prošle godine mogli da preuzimaju pesme sa Madoninog albuma dva dana pre njegove svetske premijere, zahvaljujući saradnji ove kompanije i ovlašćenog distributera za Srbiju „Mascom Records”.
Sa Telenorovog WAP portala korisnici mogu da preuzmu najnovije hitove za mobilni telefon ili da odaberu opciju „Bez limita“, koja im omogućava da bez ikakvih ograničenja, za mesečnu pretplatu manju od cene jednog domaćeg CD izdanja, preuzimaju cele pesme ili druge muzičke sadržaje iz digitalne biblioteke sa više od 250.000 numera.
Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa ukupno 168 miliona korisnika, od čega 2,831 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine