Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA IZVUČENI DOBITNICI NAGRADA NA KONKURSU "KLIKNI MILION"
NAZAD
 

Izvučeni dobitnici nagrada na konkursu "Klikni milion"

Telenor nagradio najkreativniji rad sa milion dinara, za deset najinteresantnijih radova Internet modemi

 
17. septembar 2008. – Premiju od milion dinara, glavnu nagradu Telenorovog konkursa „Klikni milion“ osvojio je Vlado Trtić iz Kikinde, autor video klipa „Super net“.

Na konkurs, koji je trajao 45 dana, prijavljeno je čak oko 6000 video klipova, fotografija i crteža, od kojih je deset ušlo u najuži izbor. Pored glavne nagrade, Telenor je kreatorima deset najinteresantnijih radova poklonio Internet modeme.
 
 
Zadatak konkursa bio je da se za potrebe Telenorove Internet kampanje od međunarodnog simbola za Internet – šake sa ispruženim kažiprstom – napravi originalno rešenje koje će se koristiti kao simbol ove Telenorove usluge. Učesnici konkursa mogli su da pošalju neograničen broj radova.

„U jednoj od vaših reklama govori se o Zlatnom minutu. Zlatni minut je trenutak u kome shvatiš da je sve bilo vredno truda. Ja se crtanim filmovima bavim već više od deset godina i nagrada na ovom konkursu je prvo priznanje za sav do sada uloženi trud. Hvala vam na tome“,rekao je Vlado Trtić.

Pobednik je izabran odlukom žirija u sastavu Dina Janevski, u ime kreativne agencije „Leo Burnett“, Maja Nibl i Goran Stupar, u ime Telenora, koji je zasedao 20. i 21. avgusta. „Pobednički rad odiše veselim tonom, pozitivan je i sadrži optimizam, što je u skladu sa Telenorovim vrednostima. U odnosu na ostale radove, od kojih su neki imali sličnu postavku, pobednički rad je vizuelno originalan i zanimljiv, i sa najviše duha“, kaže Maja Nibl, direktorka marketinga Telenora i predsednica žirija.

Konkurs „Klikni milion“ deo je promocije Telenor Interneta, koji odlikuje to što je jednostavan, povoljan i znatno brži od dial-up konekcije. Korisnici mogu da instaliraju Telenor Internet za svega nekoliko minuta,  pošto se opredele za jedan od tarifnih paketa iz Telenorove Internet ponude i modem za kućni ili laptop računar.