Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA IZAŠAO PRVI BROJ TELENOROVOG MAGAZINA - USPOSTAVLJEN PRVI „KONTAKT“ SA ČITAOCIMA
NAZAD
 

Izašao prvi broj Telenorovog magazina - uspostavljen prvi „Kontakt“ sa čitaocima

2. septembar 2009 – Prvi broj revijalnog magazina „Kontakt“, koji na jednom mestu ima sve informacije u vezi sa Telenorovim uslugama, kao i aktuelne vesti i priče iz svakodnevnog života u Srbiji, od danas je dostupan svim Telenorovim korisnicima i zainteresovanim građanima.

U prvom broju magazina čitaoci će biti informisani o najnovijim muzičkim hitovima za mobilni telefon, rezultatima testiranja Samsung Galaxy sa platformom Android™, kao i parkovima u Beogradu u kojima mogu da koriste besplatni Telenor Internet. U redovnoj rubrici „Intervju“, Hans Ola Urstad, šef misije OEBS-a u Srbiji, priča kako je upoznao Srbiju vozeći motor, a u magazinu se nalazi i tekst koji opisuje koje su to banje i rekreativni centri u kojima bi bilo prijatno provesti jesen.


Vera Aćimović i Marek Slačik
Priča o ženi koja je u godini svetske ekonomske krize uspela da izgradi uspešno preduzeće može da se pročita u delu koji se bavi svakodnevnim životom u Srbiji, dok je u rubrici o gradovima putopisna reportaža o Somboru. Magazin pruža brone savete od toga kako se hraniti zdravo uz brzi životni ritam do načina na koji je moguće postati šampion ulične košarke. Poseban deo namenjen je korisničkim uslugama Telenora i odgovorima na pitanja korisnika.
Besplatan primerak magazina biće dostupan svakog prvog u mesecu u prodajnim objektima Telenora i kod ovlašćenih dilera.
 
 „Velike kompanije u Evropi i svetu, poput Ikee, Loreala, Audija, imaju korisničke magazine, kao besplatnu vrstu publikacije koja nadograđuje odnos kompanije i korisnika. Telenor je  pokrenuo magazin u kome su objedinjene važne informacije iz sveta telekomunikacija sa zanimljivim vestima iz različitih oblasti, i koji će biti dostupan svima“, rekao je Marek Slačik, glavni i odgovorni urednik magazina i izvršni direktor marketinga i prodaje u Telenoru u Srbiji.      
Magazin „Kontakt“ predstavljen je sinoć u Supermarketu u prisustvu mnogobrojnih poznatih ličnosti i prijatelja kompanije.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 166 miliona korisnika, od čega 2,863 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1.513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.
Android is trademark of Google, Inc.