Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA HUAWEI ASCEND TELEFONI U TELENORU ZA DINAR
NAZAD
 

Huawei Ascend telefoni u Telenoru za dinar

Huawei Ascend P1 prvi put u Srbiji u ponudi Telenora

17. jul 2012 – Najnoviji Huawei pametni telefoni Ascend P1, Ascend G300 i Ascend Y200 koji rade na Android platformi dostupni su u Telenoru za samo jedan dinar uz pakete Prenesi i surfuj.

Huawei Ascend P1 ima Super AMOLED ekran od 4,3 inča, prekriven Gorilla Glass-om i rezoluciju 960x540 piksela. Ovaj pametni telefon sadrži dvojezgarni Texas Instruments procesor od 1,5 gigaherca, uz dodatni grafički procesor PoverVR SGX540 i radi na Android 4.0.3 platformi. Kamera od 8 megapiksela ima mogućnost 1080p snimanja, kao i opcioni 3D interfejs. Samo u Telenoru moguće je kupiti Huawei Ascend P1 telefon za jedan dinar uz Prenesi i surfuj 3000 paket.

Huawei Ascend G300 spada u srednju klasu pametnih telefona i ima ekran veličine 4 inča sa rezolucijom od 800×480 piksela, Gorilla Glass zaštitu, kameru od 5 megapiksela sa automatskim fokusiranjem i LED blicem. Ovaj telefon ima 4 gigabajta interne memorije proširive microSD karticama do 32 gigabajta. Procesor je jačine 1 gigaherc i koristi Android 2.3. operativni sistem. Ascend G300 dostupan je za dinar uz Prenesi i Surfuj 1000 paket.

Huawei Ascend Y200 odlikuje Gingerbread verzija Android-a, ekran od 3,5 inča, procesorom od 800 megaherca i kamera od 3,2 megapiksela. Ovaj telefon namenjen je manje zahtevnim korisnicima i uz paket Prenesi i Surfuj 500 njegova cena je jedan dinar.

Ove pametne telefone možete osvojiti i u kvizu na facebook profilu Moj Huawei, a više informacija naći ćete na stranici www.facebook.com/MojHuawei .
 
 
Prenesi i Surfuj paketi omogućavaju svim Telenor korisnicima neograničeno surfovanje Pametnom mrežom i dodatne minute u Telenor mreži u zavisnosti od veličine paketa. Nepotrošene minute ka svim mrežama i poruke korisnik može preneti u naredna tri meseca.

Telenor Pametna mreža sada radi na HSPA+ tehnologiji i omogućava korisnicima da surfuju po realnim brzinama od 10 do 20 megabita u sekundi. Pokrivenost Telenor mreže moguće je uvek proveriti na interaktivnoj mapi na Telenorovom sajt