Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA HD VOICE U TELENOR PAMETNOJ MREŽI
NAZAD
 

HD Voice u Telenor Pametnoj mreži

16. septembar 2013 – Telenor Srbija omogućio je svojim korisnicima novu uslugu –  HD Voice, koja znatno podiže kvalitet govorne komunikacije. Ovom uslugom, kvalitet razgovora u Telenor Pametnoj mreži unapređen je tako da će korisnici imati osećaj kao da pričaju sa sagovornikom licem u lice.
 

Pored toga što je jasniji glas sagovornika, HD Voice ima i mogućnost utišavanja šumova u okruženju kako bi korisnik mogao neometano i jasno da komunicira što će znatno poboljšati korisničko iskustvo.   

 

Ova usluga dostupna je u celoj Pametnoj mreži (GSM i 3G), besplatna je i imaju je pojedini modeli pametnih telefona u Telenorovoj ponudi kao što su: HTC Desire X, HTC One, Nokia Lumia 920, 820, 620, Nokia Pure View 808 and Sony Xperia E.  
 

Da bi ovaj servis bio omogućen, potrebno je da oba sagovornika imaju uređaje koji podržavaju HD Voice.
 

„Usluga HD Voice je još jedan u nizu kontinuiranih unapređenja u Pametnoj mreži. Konstantno radimo na povećanju kapaciteta i pokrivenosti, kao i uvođenju novih funkcionalnosti koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Uz uslugu HD Voice, korisnici imaju kristalno čist i jasan zvuk tokom razgovora i na taj način koriste veliki potencijal pametnih uređaja i mobilne komunikacije koje im omogućava Pametna mreža gde god da se nalaze“, izjavila je Ingeborg Ofsthus, izvršna direktorka tehnike u Telenoru.