Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO DRUGI INTERNET PARK U SRBIJI
NAZAD
 

Telenor otvorio drugi Internet park u Srbiji

Park Vojvode Bojovića u Nišu drugi Telenorov internet park

 
Niš, 16. jun 2008. – Park Vojvode Bojovića u Nišu je danas, zahvaljujući Telenoru, postao drugi park u Srbiji, posle Studentskog parka u Beogradu, u kome je moguće besplatno pristupiti Internetu. Povezivanje prenosnih računara na Internet moguće je na dva načina, bežično ili putem USB modema, koji se nalaze na nekoliko lokacija u parku.
 
 
U narednih mesec dana, svi posetioci parka moći će da isprobaju sve prednosti ovakvog načina povezivanja na internet mrežu i pri tom uživaju na svežem vazduhu. Probni period od mesec dana besplatnog korišćenja interneta će se nastaviti ukoliko građani pokažu interesovanje.

Način povezivanja je veoma jednostavan i lak, i uz pomoć nekoliko osnovnih koraka, koji su objašnjeni na tablama u parku, svi zainteresovani mogu da priključe svoje računare na internet.

Već danas putem 3G/HSDPA možete da koristite Telenor Internet u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a uskoro i u drugim mestima širom Srbije.

Koncept internet parkova postoji već dugo u mnogim gradovim širom sveta, a od sada će i građani Niša imati priliku da surfuju i preuzimaju sadržaj sa interneta sedeći u travi jednog od parkova širom Srbije.