Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA DOPUNA KREDITA OD DANAS I NA BANKOMATIMA
NAZAD
 

Dopuna kredita od danas i na bankomatima

31. jul 2008 – Na 208 bankomata OTP banke svi pripejd korisnici kompanije Telenor od danas mogu da dopune kredit za mobilni telefon.
 
Proces dopune je jednostavan i brz. Korisnik koji želi da dopuni kredit na ekranu bankomata bira opciju „Dopuna pripejda”. Zatim unosi broj svog mobilnog telefona i iznos kredita. Kao i kod ostalih usluga na bankomatima, postoje unapred definisani iznosi za dopunu, ali i mogućnost da se ukuca i druga vrednost, od 200 do 5000 dinara.

Pripejd korisnici koji koriste kartice „Dina” i „Viza” bilo koje banke mogu da plate uslugu novcem sa svog bankovnog računa, a čitava transakcija se odvija u realnom vremenu. Korisnik dobija štampanu potvrdu iz bankomata, kao i SMS poruku da je dopuna izvršena.

Mogućnost da kredit dopune na bankomatima OTP banke Telenor je korisnicima pružio u saradnji sa kompanijom Pexim Card Info. Ova usluga će uskoro biti dostupna i na bankomatima drugih banaka, kao i korisnicima ostalih platnih kartica.

Ovom pogodnošću, kompanija Telenor je proširila svoju ponudu različitih mogućnosti dopune kredita. Pripejd korisnici mogu da biraju da li će to učiniti elektronskom dopunom, tako što će  na svim prodajnim mestima, obeleženim natpisom „Biraj iznos“, platiti 50 do 5000 dinana i za istu sumu uvećati svoj kredit. Korisnicima je na raspolaganju i dopuna pomoću Telenor mKartice, koju obavljaju direktno sa bankovnog računa, putem platne kartice i to samo slanjem SMS-a. Korisnici „Dajners“ kartice na sličan način mogu dopuniti svoj kredit. Pripejd broj se može kreditirati i slanjem poruke sa bilo kog drugog postpejd ili pripejd broja , kao i pomoću specijalne JAVA aplikacije, ali i jednostavnim plaćanjem na šalteru pošte ili banke, ili specijalnim vaučerima.