Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA DIGITALNA REŠENJA ZA PREVAZILAŽENJE DRUŠTVENIH IZAZOVA
NAZAD
 

Digitalna rešenja za prevazilaženje društvenih izazova

Prvi otvoren poziv Telenor fondacije za prijavljivanje projekata

Prvi poziv za prijavu na konkurs za podršku Telenor fondacije - „Prevaziđi društveni izazov digitalnim rešenjem“ otvoren je od danas i traje do 1. marta 2016. godine. Poziv je otvoren za sve humanitarne organizacije, nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji.

 

Svi zainteresovani imaće 30 dana da prijave svoje projekte koji su u skladu sa strategijom Telenor fondacije. Broj projekata koji će biti podržan nije striktno definisan i zavisi isključivo od toga u kojoj meri su u skladu sa prioritetnim oblastima rada fondacije, odnosno koji od njih kroz primenu digitalnih tehnologija nude delotvorna, održiva i razvojna rešenja na teritoriji cele Srbije.

 

„Naš cilj je da što većem broju ljudi u Srbiji omogućimo da iskoriste prednostiinterneta i digitalnih tehnologija. Pozivamo sve zainteresovane da prijave svoje projekte, kroz čije sprovođenje ćemo zajedno doprineti razvoju lokalne zajednice“, ističe Milica Begenišić, upraviteljica Telenor fondacije.

 

Više informacija o načinu prijave, kao i obrazac prijave možete pronaći na http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Korporativna-odgovornost/Telenor-fondacija/Kontakt/