Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA ČUVANJE TELEFONSKOG IMENIKA ZA TELENOROVE KORISNIKE
NAZAD
 

Čuvanje telefonskog imenika za Telenorove korisnike

Više megabajta i minuta uz nove tarifne dodatke

 
Telenor je uveo novi digitalni servis: My Contacts, koji svim Telenorovim korisnicima pruža mogućnost da sačuvaju imenik i kontakte iz svog telefona. U slučaju da korisnici promene ili izgube telefon, mogu da pristupe sačuvanim podacima sa bilo kog drugog uređaja.
 
Podsećamo da je Telenor korisnicima nedavno omogućio i digitalni servis Capture zahvaljujući kome mogu da čuvaju sve svoje fotografije, video-snimke i druga dokumenta sa mobilnog telefona.
 
Novi tarifni dodaci
 
Korisnici pametnih telefona znaju koliko je lako prepustiti se surfovanju, razgovorima i zaboraviti na potrošnju megabajta i minuta. Telenor je odlučio da uvede nove postpejd tarifne dodatke, ali i da obogati stare, kako bi na taj način pomogao korisnicima da imaju veću kontrolu nad svojim računom.
 
Uvedena su tri nova internet dodatka: „200 MB svaki mesec“, „500 MB svaki mesec“ i „1000 MB svaki mesec“ koji obezbeđuju internet po punoj brzini protoka do kraja obračunskog perioda. Za one koji internet koriste samo povremeno postoje „dnevne doze“ od 100 MB ili „mesečne doze“ od 500 MB. U Telenor Pametnoj mreži, koja omogućava velike brzine interneta, korisnici mogu iskoristiti pun potencijal svojih pametnih uređaja.
 
Takođe, postpejd korisnicima su na raspolaganju  tarifni dodaci koji sadrže minute i poruke,  a među njima izdvajamo: „3000 Telenor minuta“ za opuštene razgovore uz dodatnih 3000 minuta u okviru Telenor mreže mesečno, kao i dodatak „1000 SMS“ za 1000 poruka mesečno ka svim nacionalnim mrežama.