Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA CRTANI FILMOVI CARTOON NETWORK-A NA WAP PORTALU
NAZAD
 

Crtani filmovi Cartoon Network-a na WAP portalu

Sa Telenorovog WAP portala moguće je preuzimanje crtanih filmova iz produkcije Cartoon Network-a

 
Beograd, maj 2008. – Zahvaljujući saradnji sa Turner&Co, Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji koji svojim korisnicima nudi mogućnost preuzimanja kratkih crtanih filmova Cartoon Network-a sa svog WAP portala.

Crtani filmovi o porodici Kremenko, i oni u kojima su glavni likovi Džoni Bravo, Powerpuff girls i Tom i Džeri kreirani su specijalno za mobilne telefone, a video klipovi traju dva do tri minuta. Cena video klipa iznosi 80 dinara, bez PDV-a, a prilikom preuzimanja protok podataka se ne naplaćuje.

Crtane filmove mogu kupiti isključivo korisnici Telenorove mreže u Srbiji, preko WAP portala koji se nalazi na adresi http://wap.telenor.rs. Na početnoj strani se nalazi ikonica/baner koji promoviše ponudu iz produkcije Cartoon Network-a i omogućava lak pristup samom sadržaju. Pošto korisnik izabere sadržaj i potvrdi kupovinu, počinje preuzimanje sadržaja, koji zatim ostaje u mobilnom telefonu i može se gledati neograničen broj puta.

„Telenor je mobilni operator sa najvećom ponudom multimedijalnih sadržaja, a njegov WAP portal najposećeniji je u regionu. Pristup WAP portalu omogućen je korisnicima Telenorove mreže i korisnicima svih ostalih mobilnih mreža u svetu. To je lokacija koja, pored informacija o Telenoru, nudi i mogućnost pristupa različitim sadržajima poput informacija iz zemlje i sveta, izveštajima o vremenskoj prognozi, finansijama, zabavi, muzici, sportu, filmu ili kulturi. Nedavno je predstavljen i direktan link na CNN WAP portalu, gde je moguće pročitati informacije na engleskom jeziku, ali i pogledati video vesti“, kaže Vladimir Suvodolac, Product Manager Content Services.
 
’’Turnerovi linearni kanali, posebno Cartoon Network, su veoma popularni u Srbiji i ulazak u okruženje digitalnih medija je bio prirodan korak. Saradnja sa Telenor platformom je deo naše posvećenosti obezbeđivanju traženog sadržaja u što više zemalja i na što više platformi. Ovo je prvi ugovor za Turner u oblasti mobilnih komunikacija u regionu i veoma smo srećni zbog toga,’’ kaže Gordana Duspara Moriarty, potpredsednik i generalni menadžer TBS-a za centralnu i istočnu Evropu i zemlje Beneluksa.
 
Cartoon Network i Telenor periodično će postavljati serije novih sadržaja na WAP portal.