Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BRZIM INTERNETOM TELENOR POKRIO 92 ODSTO STANOVNIŠTVA SRBIJE
NAZAD
 

Brzim internetom Telenor pokrio 92 odsto stanovništva Srbije

Brzi mobilni internet gde god postoji mobilni signal

Više od 92 odsto stanovništva može da koristi brzi mobilni internet zahvaljujući unapređenju 1200 Telenorovih baznih stanica u više od 100 opština širom Srbije. To predstavlja povećanje pokrivenosti 3G signalom od sedam odsto, a do kraja marta 2016. više od 99 odsto Telenorovih korisnika, imaće brzi internet.

 

Brže učitavanje sadržaja, korišćenje naprednih servisa kao što su skidanje muzike i video sadržaja, striming, korišćenje aplikacija poput Jutjuba, Skajpa, samo su deo unapređenog korisničkog iskustva koje donosi brzi internet, a očekuje se i bolja pokrivenost u zatvorenim prostorima, kao što su zgrade i kuće.

 

Investicija od 10 miliona evra omogućiće da do kraja marta 2016. cela Srbija bude pokrivena brzim internetom, kada će se završiti unapređenje svih baznih stanica i u Vojvodini.

Ulaganjem i daljim razvojem mreže, Telenor nastoji da svakom korisniku omogući pristup mobilnom internetu i kvalitetnoj i sigurnoj mreži. Pokrivenost Telenor mrežom možete u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Internet/Pokrivenost/