Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BRZI INTERNET ZA SVE TELENOROVE KORISNIKE
NAZAD
 

Brzi internet za sve Telenorove korisnike

Novi paketi donose više minuta i pristup digitalnom servisu za čuvanje podataka

14. mart 2014 – Brzi internet saobraćaj  od sada je sastavni deo svih novih Telenorovih tarifnih paketa kako bi korisnici mogli da uživaju u svim prednostima pametnih telefona i njihov pun potencijal iskoriste zahvaljujući Telenorovoj Pametnoj mreži.
 
Novi paketi sadrže i više minuta za razgovore ka svim mrežama kao i neograničene minute* u Telenor mreži. Nepotrošeni minuti, internet saobraćaj i SMS poruke mogu se preneti u naredna tri meseca, što korisnicima omogućava da maksimalno iskoriste saobraćaj koji plaćaju.
 
Korisnici novih Prenesi i surfuj paketa mogu, takođe, čuvati svoje fotografije i druga dokumenta putem digitalnog servisa „Capture“ koji čini njihov sastavni deo. Taj servis korisnicima obezbeđuje virtuelni prostor u kojem će moći da čuvaju svoje podatke, a za njegovo korišćenje omogućen je besplatan mobilni internet protok.  Ukoliko korisnik izgubi, promeni ili oštetni telefon može bezbrižno da pristupi sačuvanim dokumentima sa bilo kog uređaja i u bilo kom trenutku.
 

Bogata ponuda telefona – Samsung S5

Takođe, bogata ponuda pametnih telefona proširena je najnovijim modelima od kojih je izdvajamo novi Samsung S5. Svi korisnici u Srbiji mogu da ga naruče putem Telenorove veb-prodavnice i na poklon dobijaju Samsung EO-SB330 Bluetooth Active zvučnike u vrednosti od 150 evra.
 
U Telenor ponudi nalazi se model Galaxy S5 sa 16 gigabajta unutrašnje memorije, a  korisnici mogu da biraju između telefona ugljenocrne i svetlucavobele boje.
 
*Usluga je namenjena korišćenju u privatne svrhe. U slučaju potrošenih 5.000 i više minuta u Telenor mreži u jednom obračunskom ciklusu, Telenor zadržava pravo da promeni način na koji uslugu naplaćuje, kako bi usluga bila dostupna svim korisnicima pod najboljim uslovima i kako bi se istovremeno zaštitio kapacitet i obezbedio kvalitet osnovnih servisa koji su zagarantovani Opštim uslovima.