Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATNI TELENOR INTERNET PARKOVI U SUBOTICI, SREMSKOJ MITROVICI I KRAGUJEVCU
NAZAD
 

Besplatni Telenor internet parkovi u Subotici, Sremskoj Mitrovici i Kragujevcu

Posetioci gradskih parkova moći će i naredne dve godine da besplatno surfuju internetom na otvorenom, čitaju elektronsku poštu, komuniciraju, informišu se i zabavljaju.
 
Zahvaljujući saradnji sa gradskim upravama, Telenor je omogućio pristup internetu u sledećim parkovima:
  • Sremska Mitrovica – Gradski park,
  • Subotica – Park sa plavom fontanom i
  • Kragujevac – Veliki park.
„Već šest godina Telenor otvara internet parkove širom Srbije pružajući posetiocima jedinstvenu mogućnost da uživaju u svojim omiljenim parkovima dok su u svakom trenutku povezani sa ljudima i informacijama do kojih im je stalo. Posebno mi je drago što će građani Sremske Mitrovice i posetioci ovog kulturnog centra Srema od danas prvi put moći da koriste sve prednosti besplatnog bežičnog pristupa internetu, koji su građani Subotice i Kragujevca već imali priliku da iskuse“, rekla je Ivana Matijević, menadžerka spoljnih poslova u Telenoru.
 
Telenor internet parkovi unapređuju lokalni turizam pošto omogućavaju turistima da jednostavno i besplatno dobiju informacije o turističkoj ponudi ne samo grada u kojem se nalaze već i Srbije.
 
Posetioci svoje pametne telefone, tablete, računare i druge uređaje povezuju na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu (SSID: Telenor internet park), koja je povezana na internet posredstvom Telenor Pametne mreže.
 
Do kraja leta Telenor planira da pokloni internet parkove i građanima Niša i Kikinde. Leskovac je ove godine dobio svoj prvi Telenor internet park, a devet beogradskih parkova biće i naredne dve godine – Telenor internet parkovi. 

Sremska Mitrovica – Gradski park
Subotica – Park sa plavom fontanom
Kragujevac – Veliki park