Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATNI TELENOR INTERNET PARK U KIKINDI
NAZAD
 

Besplatni Telenor internet park u Kikindi

29. avgust 2013 – Zahvaljujući saradnji kompanije Telenor sa Opštinom Kikinda posetioci parka na Trgu srpskih dobrovoljaca moći će i naredne dve godine da besplatno surfuju internetom na otvorenom, čitaju elektronsku poštu, komuniciraju, informišu se i zabavljaju.

„Već šest godina Telenor otvara internet parkove širom Srbije pružajući posetiocima jedinstvenu mogućnost da uživaju u svojim omiljenim parkovima dok su u svakom trenutku povezani sa ljudima i informacijama do kojih im je stalo. Posebno mi je drago što će građani Kikinde i posetioci ovog središta kulture i umetnosti u severnobanatskom okrugu od danas prvi put moći da koriste sve prednosti besplatnog bežičnog pristupa internetu u parku na Trgu srpskih dobrovoljaca“, rekla je Ivana Matijević, menadžerka spoljnih poslova u Telenoru.

Telenor internet parkovi unapređuju lokalni turizam pošto omogućavaju turistima da jednostavno i besplatno dobiju informacije o turističkoj ponudi ne samo grada u kojem se nalaze već i Srbije.

Posetioci svoje pametne telefone, tablete, računare i druge uređaje povezuju na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu (SSID: Telenor internet park), koja je povezana na internet posredstvom Telenor Pametne mreže.

Do kraja leta Telenor planira da pokloni internet parkove i građanima Niša. Ove godine, pored Kikinde, Telenor internet parkovi otvoreni su u Leskovcu, Kragujevcu, Subotici i devet beogradskih parkova.