Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATAN TELENOR INTERNET PARK U LESKOVCU
NAZAD
 

Besplatan Telenor internet park u Leskovcu

2. avgust 2013 – Zahvaljujući saradnji kompanije Telenor sa Gradom Leskovcem, posetioci Centralnog gradskog parka moći će naredne dve godine da, uživajući na otvorenom, besplatno surfuju internetom, čitaju elektronsku poštu, komuniciraju, informišu se i zabavljaju.„Drago mi je što se i Leskovac pridružuje gradovima u Srbiji u kojima će zaživeti Telenor internet park. Na taj način pospešujemo informatičku pismenost i činimo internet dostupnim sve većem broju ljudi. Širom sveta internet parkovi postoje već godinama, a osim građanima, korisni su i turistima, jer im omogućavaju da brzo i jednostavno dođu do informacija o zemlji i gradu u kojima se nalaze. Zato i očekujem da će Telenor internet park u centru Leskovca doprineti boljem iskustvu turista koji će nas posetiti krajem meseca u okviru održavanja tradicionalne roštiljijade“, rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.
 
Posetioci svoje pametne telefone, tablete, računare i druge uređaje povezuju na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu (SSID: Telenor internet park), koja je posredstvom Telenorove Pametne mreže povezana na internet.
 
„U saradnji sa lokalnom samoupravom omogućili smo posetiocima Centralnog gradskog parka jednostavan i brz pristup internetu, a Leskovcu pružili priliku da ide u korak sa svetskim trendovima. Kada smo pre šest godina otvorili prvi park, reakcije javnosti bile su izuzetno pozitivne i od tada ih gotovo svake godine otvaramo širom Srbije. Posebno mi je drago što je ovo prvi put da će i Leskovčani i turisti moći besplatno da surfuju u Centralnom gradskom parku“, rekla je Sandra Štajner, izvršna direktorka ljudskih resursa i korporativnih komunikacija Telenora.
 
U narednom periodu Telenor planira da pokloni internet parkove i građanima Sremske Mitrovice, Kragujevca, Niša i Kikinde. Zahvaljujući produženju saradnje sa Gradom Beogradom, devet gradskih parkova u Beogradu biće i naredne dve godine – Telenor internet parkovi.