Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATAN INTERNET ZA WHATSAPP U TELENORU
NAZAD
 

Besplatan internet za WhatsApp u Telenoru

Skejteri iz Bora – Toda, Mare, Mekica i Vlatko heroji su nove Telenorove kampanje

Neograničeno kuckanje, fotografisanje, snimanje videa i mogućnost da se sve to podeli sa prijateljima putem besplatnog interneta za WhatsApp digitalni servis omogućeno je svim novim Telenorovim pripejd korisnicima na tri meseca. Potrebno je samo da aktiviraju svoju SIM karticu, a ponuda važi do septembra.
 
Dodatna pogodnost je i popust od 50 odsto na pripejd tarifne dodatke koji traje u prvih mesec dana od aktivacije SIM kartice - Dodaj sve, Dodaj za sve mreže, Dodaj priču, Dodaj priču i poruke i Telenor Klik.
 
Kampanja „Možemo više“
 
Skejteri iz Bora - Toda, Mare, Mekica i Vlatko heroji su po kojima će korisnici prepoznati novu pripejd ponudu. Kroz priču ove četvorice junaka koji su sami izgradili skejt park u svom gradu, Telenor promoviše optimizam, kao glavnu pokretačku snagu u ostvarivanju ciljeva. Njihov video „Zašto volim da vozim skejt?“ može se pogledati na Telenorovom YouTube kanalu. Ovaj video je prvi u nizu filmova koje je snimio Telenor o mladima u Srbiji i pozitivnim primerima njihovog doprinosa društvu uz pomoć kreativnosti i znanja.
 
Tarifni dodaci
 
Tarifni dodatak Dodaj priču namenjen je onima koji najviše vremena provode u razgovoru mobilnim telefonom, Dodaj priču i poruke omogućava i poruke i minute, dok Dodaj sve sadrži i minute i SMS poruke, kao i megabajte, a sve to u okviru mreže. Za one koji žele da neometano pričaju sa svim nacionalnim mrežama tu je i tarfini dodatak Dodaj za sve mreže. Svi dodaci traju sedam dana od dana aktivacije.
 
Korisnici koji najviše vremena provode na internetu na raspolaganju imaju Dnevni Klik od 100 megabajta internet saobraćaja, Nedeljni Klik sa 150 megabajta i Mesečni Klik sa 200 megabajta u mreži.
 
Ovi dodaci aktiviraju se putem kratkog koda Moj meni *111# ili Moj Telenor aplikacije.
 
Više informacija u vezi sa priprejd ponudom naći ćete na www.telenor.rs.