Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATAN INTERNET ZA POSETIOCE SUPERNATURAL FESTIVALA
NAZAD
 

Besplatan internet za posetioce Supernatural festivala

Svi koji odluče da nedelju, 27.april, provedu na Supernatural festivalu, moći će da zabeleže svoje utiske, podele slike sa prijateljima ili saznaju više informacija o izvođačima zahvaljujući besplatnom internetu koji je omogućila kompanija Telenor.
 
Na ovaj način posetioci Supernatural festivala i Ade Huje imaće priliku da iskuse sve prednosti koje internet pruža, a u besplatnom surfovanju uživaće do 1. oktobra. Kompanija Telenor i Supernatural pokret sarađuju već nekoliko godina, a besplatan internet omogućen je u Supernatural parku od 5. aprila, kada su zaposleni u kompaniji Telenor, zajedno sa volonterima Supernatural pokreta, zasadili prvi lavirint park u Beogradu.  
 
Najmlađi posetioci će na dan festivala biti u mogućnosti da u Telenor lavirint parku na zanimljiv način nauče mnoge stvari o biljnom i životinjskom svetu Dunava. Deca će moći da se upuste u potragu za blagom tako što će uz pomoć studenata sa biološkog fakulteta tražiti sedam kutija postavljenih unutar Lavirint parka. Unutar svake kutije nalaze se informacije o biodiverzitetu Dunava, što je i ovogodišnja tema celog festivala. Aktivacija za najmlađe održaće se tri puta u toku dana, u 14, 16 i 18 časova, a pobednicima će biti uručene simbolične nagrade.