Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATAN INTERNET ZA KORIŠĆENJE DIGITALNOG SERVISA „PRVENSTVO UŽIVO“ U TELENOR PAMETNOJ MREŽI
NAZAD
 

Besplatan internet za korišćenje Digitalnog servisa „Prvenstvo uživo“ u Telenor Pametnoj mreži

Svetsko fudbalsko prvenstvo u Brazilu od danas je mnogo bliže uz novi sportski digitalni servis „Prvenstvo uživo“. Ovaj servis je besplatan na telefonu, tabletu i računaru za sve korisnike u Srbiji, bez obzira na to koju mrežu koriste. Za one koji mu pristupaju preko Telenor Pametne mreže internet saobraćaj se ne naplaćuje.
 
Korisnici za vreme trajanja šampionata, od 12. juna do 13. jula, mogu da prate sve pojedinosti u vezi sa utakmicama. Atraktivne i inovativne animacije približiće im dešavanja na terenu i istovremeno pružiti detaljan uvid u statističke podatke mečeva. Golovi, pozicije igrača, žuti i crveni kartoni – svaki detalj je jasno vidljiv, sadržaji su pregledni, a aplikacija je izuzetno laka za korišćenje.
 
Servisu „Prvenstvo uživo” pristupa se putem sajta prvenstvouzivo.telenor.rs i aktivacijom polja „start“, a na sajtu se mogu naći i uputstva za korišćenje.
 
Telenor na ovaj način želi ljubiteljima sporta da približi sve detalje sa najznačajnijeg sportskog događaja godine, a namera je da ovakvi i slični servisi budu korisnicima na raspolaganju i ubuduće.