Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATAN BEŽIČNI TELENOR INTERNET NA AERODROMU NIKOLA TESLA
NAZAD
 

Besplatan bežični Telenor internet na Aerodromu Nikola Tesla

27. decembar 2012 – Svi Telenorovi korisnici moći će besplatno da surfuju internetom na aerodromu Nikola Tesla, dok će korisnici ostalih operatora moći besplatno da koriste Telenor WiFi prvih 15 minuta.

Svi posetioci aerodroma Nikola Tesla moći će da koriste Telenor WiFi u prostoru pre pasoške kontrole, kao i u kafićima, radnjama i hodnicima ka izlazima A i C nakon pasoške kontrole i u delu aerodroma rezervisanom za odlaske.

Posetioci aerodroma Nikola Tesla koji se putem svog mobilnog telefona, laptopa, ili drugog uredjaja povežu na „Telenor WiFi“ mrežu biće preusmereni na Telenor WiFi portal gde mogu da se prijave za besplatan pristup internetu. Nakon prijave, putem SMS poruke dobiće kod za jednokratnu besplatnu upotrebu interneta koji je neophodno uneti u označeno polje u Telenor WiFi portalu. Korisnici ostalih mreža će nakon 15 minuta korišćenja Telenor WiFi interneta biti preusmereni na internet stranicu koja će im pružiti sve informacije o dodatnim mogućnostima uplate WiFi internet vremena ukoliko žele da nastave surfovanje internetom. Nakon toga moći će da uplate dodatni saobraćaj svojom platnom karticom ili kupe vaučere WiFi sat i WiFi dan u kiosku, ili na platnim terminalima.