Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA 50 ODSTO VIŠE SAOBRAĆAJA ZA TELENOROVE POSLOVNE KORISNIKE
NAZAD
 

50 odsto više saobraćaja za Telenorove poslovne korisnike

Poslovni korisnici koji posete Telenor prodavnice i sklope novi ili obnove postojeći ugovor dobiće 50 odsto više minuta, SMS poruka i megabajta u naredne dve godine uz tarifne pakete Moja Firma. Ova ponuda uključuje i pozive ka više od 25 zemalja sveta kao i roming minute, u zavisnosti od toga za koji se paket odluče. 
 
Pored ove ponude, za samo jedan dinar biznis korisnici dobiće i mogućnost da izaberu svoj specijalan broj, koji je lak za pamćenje, a čija redovna cena iznosi 1.500 dinara. Sve firme kojima je u ovom trenutku potrebniji neki od naprednih uređaja iz bogate Telenorove ponude, mogu ovu priliku iskoristiti da dodatni saobraćaj zamene nekim od pametnih telefona.
 
Ponuda je dostupna uz biznis tarifne pakete Moja firma (S, M, L, XL, XXL i Premium), koji imaju neograničen broj minuta u Telenor mreži, neograničen internet i nude besplatne razgovore unutar firme. U određene pakete uključen je i Telenor Space servis za sigurno i jednostavno čuvanje važnih dokumenata, kao i minuti za međunarodni saobraćaj. Dodatna prednost paketa Moja firma Premium jesu i besplatnih 20 minuta u romingu.
 
Više informacija biznis korisnici mogu dobiti u najbližoj Telenor prodavnici, pozivom na 063/9000 ili posetom zvaničnom sajtu www.telenor.rs.