Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR NUDI 30 DANA BESPLATNOG INTERNETA
NAZAD
 

Telenor nudi 30 dana besplatnog Interneta

31. avgust 2008 – Nadovezujući se na veliki uspeh inicijative besplatnih Internet parkova, tokom septembra Telenor nudi građanima da probaju i koriste Telenor Internet potpuno besplatno u periodu od 30 dana. Građani će kod kuće moći da testiraju brzinu i konekciju Interneta na kućnom ili laptop računaru i odluče da li žele da nastave korišćenje ove usluge.
 
Svi koji žele da probaju Telenor Internet treba da dođu na bilo koje Telenor prodajno mesto gde mogu da preuzmu uređaj i odmah počnu da ga koriste. Ukoliko korisnik želi da prekine sa korišćenjem Telenor interneta u probnom periodu, dovoljno je samo da vrati uređaj, nakon ćega će biti raskinut ugovor bez plaćanja penala. Probni period traje 30 dana od dana potpisivanja ugovora tokom septembra.
 
Svetski trend kupovine „probaj pa kupi“ zahvaljujući Telenoru, biće dostupan stanovnicima Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Kraljeva, Kruševca, Novog Pazara, Požege, Sente i Guče, kao i Kopaonika, Zlatibora i Tare.

Telenor Internet se instalira brzo i predstavlja jednostavno rešenje koje može da se koristi kod kuće, na poslu, u parku, kafiću, ali i u Vašem omiljenom restoranu. Sve što je potrebno jeste modem i tarifni paket iz Telenor Internet ponude. Kratka i jednostavna instalacija modema omogućava pristup Internetu za samo nekoliko minuta. Telenor Internet modem prilagođen je i za kućni i za laptop računar, i obezbeđuje višestruko brži protok od dial-up konekcije.