Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA 17 DANA DO POČETKA OLIMPIJSKIH IGARA
NAZAD
 

17 dana do početka Olimpijskih igara

Olimpijci Srbije uručili akreditacije novinarima koji će ih pratiti u Londonu, a Telenor olimpijcima poklonio minute, poruke i Internet za komunikaciju iz Londona

10. jul 2012 – Na 17 dana do početka Olimpijskih igara, Olimpijski komitet Srbije i Telenor, generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, organizovali su još jedno druženje olimpijaca koji će predstavljati našu zemlju u Londonu sa predstavnicima medija. Cilj ovog druženja je da se dodatno podrže i promovišu sportisti, i približe javnosti.
 
Plivači Čaba Silađi i Radovan Siljevski, kajakaš Marko Novaković, strelci Jasna Šekarić i Damir Mikec, biciklisti Ivan Stević i Gabor Kasa i atletičar, desetobojac Mihail Dudaš uručili su akreditacije novinarima koji će ih pratiti na Olimpijskim igrama. Nakon toga, olimpijci Srbije pričali su o završnim pripremama i očekivanjima u Londonu, kao i o načinu na koji prikupljaju dodatnu energiju za najveće planetarno takmičenje.
 
Druženju su prisustvovali Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i u ime Telenora Maja Nibel, izvršna direktorka Ljudskih resursa, koja je sportistima poželela srećan put i dobre rezultate u Londonu uz još jedan znak podrške olimpijcima.
 
„Veoma je važno da u Londonu svi budemo jedan tim, a samim tim i da i novinari i sportisti sarađuju i predstavljaju Srbiju u najboljem svetlu. Ovakva druženja i okupljanja su veoma važna da bi se novinari i olimpijci bolje upoznali, i zbog toga bih se zahvalio i Telenoru, generalnom sponzoru, što je podržao ovu aktivnost i promovisao sportiste Srbije“, kaže Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.
 
Maja Nibel, izvršna direktorka Ljudskih resursa Telenora
Srpski olimpijci sa Majom Nibel, izvršnom direktorkom ljudskih resursa Telenora i Vlade Divcem, predsednikom OKS-a
 
Akreditovani novinari
Pored toga što Telenor svim članovima Olimpijskog tima poklanja pametne telefona i posebne tarifne pakete, dodatno iznenađenje je i po 30 000 dinara za razgovore, poruke i korišćenje Interneta, kako bi im komunikacija iz Londona bila što lakša i kvalitetnija.
 
O završnim pripremama novinarima je govorio šef Misije Srbije za London prof dr. Branislav Jevtić.
 
„U poređenju sa Igrama u Pekingu, na kojima smo imali 92 sportista u 11 sportova, u Londonu će Srbiju predstavljati 115 sportista u čak 15 sportova. U ovom trenutku u toku su poslednje administrativne pripreme za odlazak i sve teče u najboljem redu“, kaže Jevtić.
 
U poslednjih 10 dana timu su se pridružili i Miroslava Najdanovski, Čaba Silađi i Radovan Siljevski.