O TELENORU O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA USLOVI ZA KUPOVINU DODATNE OPREME

Share this:

 

Uslovi za kupovinu dodatne opreme


Uslovi za ostvarenje 25% popusta na Telenor Start Smart ponudu


Popust od 25% na kupovinu pametnih satova i narukvica iz Telenor Start Smart portfolija dodatne opreme predstavlja benefit za korisnike koji sklope novu ili obnove postojeću ugovornu obavezu (aneks ugovora) u toku trajanja Telenor novogodišnje ponude za postpejd korisnike, fizička i pravna lica (koja nemaju aktivan aneks posebnih uslova). Novogodišnja ponuda traje od 30.12.2019. do 29.01.2020. Benefit je dostupan postpejd korisnicima, fizička i pravna lica, uz ugovornu obavezu od 24 meseca bez kupovine telefona i ugovornu obavezu od 24 meseca sa kupovinom telefona po standardnom ili modelu kupovine telefona na rate. Odgovarajući tipovi ugovora – novi broj, prelazak sa pripejda na postpejd ili prenos broja iz druge mobilne mreže i aneks ugovora.


Popust od 25% na kupovinu pametnih satova i narukvica može da se iskoristi isključivo na broju/ugovoru koji je ostvario pravo na popust – drugo fizičko ili drugo pravno lice (ili drugi broj pravnog lica) ne može da iskoristi navedeni popust. Popust je dostupan isključivo za kupovinu jednog artikla/uređaja – ne može da se iskoristi na celu transakciju ukoliko korisnik kupuje više proizvoda iz portfolija dodatne opreme.


Navedeni popust je moguće iskoristiti odmah pri sklapanju ugovora/aneksa ili najkasnije do kraja decembra 2019. godine i to uz gotovinsko plaćanje, plaćanje uz prvi mesečni račun ili na 6/12/24 mesečne rate. Opcija kupovine na rate dostupna je samo za fizička lica.


Opšta pravila za sklapanje aneksa za dodatnu opremu (fizička lica):


  • Kupovina dodatne opreme na 6/12/24 mesečne rate dostupna je samo za Telenor korisnike – novi i postojeći korisnici sa aktivnom ili bez ugovorne obaveze.
  • Broj rata ne može da bude veći od ugovorne obaveze za telefon ako se rade u istoj transakciji – ako korisnik kupuje telefon uz ugovornu obavezu na 12 meseci, kupovina dodatne opreme je moguća na 6 ili 12 rata, odnosno ukoliko je telefon kupljen uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kupovina dodatne opreme koja se vezuje za istu transakciju može da se podeli na 6/12/24 rate.
  • Ukoliko se dodatna oprema na rate kupuje uz postojeću ugovornu obavezu, rate je moguće podeliti na 6/12/24 u zavisnosti šta korisniku najviše odgovara. Broj rata ne produžava ugovornu obavezu na samom broju bez obzira što je npr. korisnik dodatnu opremu kupio na 24 rate, a ugovorna obaveza po telefonu ističe za 20 meseci.
  • Korisnici mogu da kupuju dodatnu opremu na rate do određenog limita.
  • Pri kupovini dodatne opreme na rate, korisnici prolaze proveru kao pri kupovini telefona.
  • Iznos pojedinačne rate korisnik može da proveri preko Moj Telenor aplikacije.


Opšta pravila za sklapanje aneksa za dodatnu opremu (pravna lica):


  • Korisnici mogu da kupuju dodatnu opremu platnom poslovnom karticom, profakturom ili kroz prvi mesečni račun do određenog limita.
  • Pri kupovini dodatne opreme, korisnici prolaze proveru kao pri kupovini telefona.


Ceo portfolio od preko 20 modela pametnih satova i narukvica, dostupan je u Telenor prodavnicama.